Нова серія штатних магнітол Soundbox "MTX" з безпровідним CarPlay та 4G модемом

08.01.2023

Друзі представляємо ващій увазі нову серію головних пристроїв Soundbox MTX яка являє собою уособлення всіх сучасних та потрібних фуекцій . 

Ціна серії "MTX" дуже приваблива як на пристрій з таким широким та сучасним функціоналом. Цінова доступність робить пристрій ще більш привабливим для автовласників які не готові витрачати великі кошти та на пристрої з більшоюціною, але з подібним функціоналом.

Досить висока потужність 3 Гб оперативки,32 ГБ вбудованої пам'яті  та 8 ядер по 1.6Ггц всі ці показники працюють швидко та безвідказно з сучасним процессором UIS8581A.

Без провідний CarPlay якісно покращує подорожі , без провідне користування суттєво полегшує використання даної функції оскільки будь які дроти відсутні і вам нічого не заважає та не створює додаткових незручностей.

Вбудований 4G модем дозволяє використовувати  sim карту будь якого оператора що в свою чергу дозволяє зажди мати на пристрої інтренет для виходу в мережу пошуку інформації або її завантаження.

DSP процессор також присутній в пристроях Soundbox MTX що дозволяє пристрій відносити до вищої ланки пристроїв на ринку України оскільки окрім широкого функціоналу ви отримуєте якісний звук  який є важливою характеристикою для багатьох користувачів. 

Шановні автовласники ми впевненні в тому що це якісний пристрій з потужними характеристиками та великим переліком можливостей .Ми самі безпосередньо тестували дану серію MTX для того щоб впевненно радити або не радити пристрій.В цьому випадку ми радимо штатну автомагнітолу Soundbox MTX ви будете задоволені при користуванні цим пристроєм.so

CarStereo.com.ua - інтернет-магазин штатних магнітол , автомобільних камер та автосвітла
час роботи:
Пн-Пт: 9.00-18.00
068-468-16-40
066-232-41-14