Світлодіодні бі лед лінзи модулі фулл лайт фл7 В нашому інтернет магазині ви завжди можете придбати якісні світлодіодні бі лед лінзи (модулі) завжди за доступною ціною та з правдивою гарантією 2 роки

Друзі ми щасливі вам повідомити що в нашому онлайн магазині carstereo.com.ua з'явилась нова актуальна для сезону позиція світлодіодні Bi Led модулі Full Light FL7

09.10.2022

Всі шанувальники та власники автомобілів знають що якісне та потужне світло це не тільки гарно ,але й це в першу чергу безпека на дорозі. Найпопулярнішим видом тюнінгу автосвітла до недавнього часу було встановлення ксенонового світла та лінзи,але останні 2-3 роки шаленої популярності набрав популярності світлодіодний тюнінг,а саме встановлення та заміна Бі ледь лінз (модулів).

Колосальні переваги перед ксеноновим світлом дали неймовірний поштовх ринку бі лед світла. 

Головною перевагою бі лед модуля є яскравість та потужність якої можна досягти при бажанні. Якщо порівнювати ксенон 35W та бі лед модуль то перемога буде однозначною за світлодіодним модулем.

Світлодіодний bi led модуль має значно триваліший термін служби відносно ксенонових лінз. Сучасний світлодіод служить від 30 000 до 50 000 годин це неймовірна перевага перед іншими типами освітлення,але світлодіод нічого не вартий без відбивача.

Секрет в тому що світлодіод виділяє дуже багато тепла,але працювати в такому режимі він фізично не може тому в світлодіодних Бі лед лінзах використовується потужне тепловідведення та охолодження. Завдяки цьому температура в модулі є досить низькою що сприятливо впливає на рефлектор модуля тобто рефлектор не є під постійним ударом високої температури. Ми вияснили що рефлектор .

Тепер розкажемо про нашу новинку світлодіодні бі лед лінзиFull Light FL7.

Full Light FL7 являють собою вище середнього класу лінзи  з двома віками та досить високою потужністю 45Ват ближнє світло та 55Ват дальнє світло.

FL7 забезпечені дворефлекторною системою це означає що ближнє має свій рефлектор ,а дальнє свій це саме стосується й чіпів. При використанні ближнього світла працює тільки верхній рефлектор та його чіп,а ось при дальньому працюють два рефлектори та два віри тобто до потужностей ближнього додається ще один рефлектор та чіп.

Модуль FL7передбачений для штатної заміни це означає що використати його можна тільки при наявності заводської лінзи яка вже вийшла з ладу.

Не надто великі габаритні розміри дозволять використати світлодіодні бі лед модулі Full Light FL7 практично в любій фарі .

CarStereo.com.ua - інтернет-магазин штатних магнітол , автомобільних камер та автосвітла
час роботи:
Пн-Пт: 9.00-18.00
068-468-16-40
066-232-41-14