Друзі раді повідомити Вас про те що тепер в нас ви можете придбати перехідні рамки для заміни автолінз!

07.07.2023

Шановні клієнти раді донести до Вас новину що тепер в нас ви можете придбати спеціальні перехідні рамки для заміни існуючих оригінальних та монтажу  нових ксенонових або світлодіодних Бі лінз .

Наскільки важливу роль перехідні рамки відіграють в інсталяційному процесі?  Запитує більщість роздрібних клієентів . 

Відповідаємо розясненням !

Провести заміну оригінальних лінз на альтернативні інщі ксенонові або ж Бі лед модулі можливо, але чи потрібно Вам в фарі вашого авто мати той "калхоз" який там буде в результаті самостійного виготовлення "рамки" яка буде виготовлена незрозуміло з чого та для чого)). Впевненно говорю що не потрібно бо всі хочуть отримати якісний та надійний результат за  ті грощі в які обходиться заміна лінз.  Оригінальна модельна рамка виготовлена з міцної сталі та помальована порошковою фарбою що гарантує нам стабільність металу на протязі тривалого часу. Окрім того що вона робить можливим інсталяцію лінз з посадкою HELLA 3 вона ще дуже пришвидшуэ монтаж ,адже майстру не прийдеться витрачати багато часу на вигадування монтажної конструкції.

Друзі висновок  такий що економія завжди має бути помірною обто обдуманою чи варто втрачати якість та довговічність через економію 15-30 долларів!

CarStereo.com.ua - інтернет-магазин штатних магнітол , автомобільних камер та автосвітла
час роботи:
Пн-Пт: 9.00-18.00
068-468-16-40
066-232-41-14